hvem er vi?

Den 6 juni 2015 ble Eley Test Range Norway åpnet på Kløfta, like nord for Oslo. Testanlegget driftes og administreres av Schou AS - et selskap som er godt etablert i jakt-og skytterbransjen i Norge. Schou AS har i en årrekke vært distributør av Eleys ammunisjon og er stolte av å kunne tilby skyttere fra hele Skandinavia muligheten til å teste sine skytevåpen.

 

Testsenteret har to baner på 50m og har kapasitet til å kunne teste to våpen samtidig. Vi har også utviklet et kuldeanlegg som gir muligheten til å teste skiskyterammunisjon i forskjellige minusgrader.

Vårt kompetente testteam består av anerkjente skyttere med bred erfaring og mange år i bransjen. For oss er presisjon viktig.

 

Johan Janssen

 

Startet som rekruttskytter i Asker skytterlag i 1968 og skjøt samtidig miniatyr i Vestre Bærum Salongskytterlag for å utvikle seg mer innen sporten. Johan viste seg raskt å være en god skytter som hevdet seg både i DFS og i NSF. Han har utdannelse fra både Befalsskolen og Krigsskolen og har jobbet mange år som offiser i forsvaret.

Harald Stenvaag

 

Begynte å skyte i 12-års alderen for Asker Skytterlag og Vestre Bærum Salongskytterlag. Harald har siden blitt en av Norges fremste skyttere og sportsutøvere gjennom tidene. Han har viet hele sitt voksne liv til å være skytter og hjelpe andre til å ha optimalt materiale som våpen, ammunisjon og utstyr. Haralds lidenskapelige interesse for skyting er fremdeles brennende.

Åpningstider: etter avtale

 

Telefon: +47 902 58 902

Epost: eleyrange(a)schouvapen.no

 

Eley Test Range Norway

v/ Schou AS

Dyrskueveien 11

2040 Kløfta

Norway

Kontakt oss

testteamet

historie

Copyright © Schou AS

I samarbeid med Schou AS