make every shot count!

I samarbeid med Schou AS

I snart 200 år (etablert 1828) har Eley Ltd. gjort seg anerkjent globalt som produsent av den mest gjennomgående, nøyaktige .22LR rimfire ammunisjonen i verden. Ammunisjon blir produsert  det høyteknologiske produksjons- og testanlegget i Birmingham, England. Ingeniørteamet består av anerkjente spesialister med omfattende kunnskap innen intern og ekstern ballistikk, krutt dynamikk og Six Sigma-kvalifikasjoner.


Innovasjon og kontinuerlig produktutvikling skiller Eley fra sine konkurrenter. Eley har alltid vært i forkant av ammunisjonsindustrien, og funnet teknologiske grenser som har resultert i nye, patenterte metoder og teknikker.

 

Ammunisjonen fra Eley er anerkjent blant toppskyttere over hele verden og har bidratt til at mange realiserer drømmen og potensialet sitt om å bli verdensmester eller olympisk mester. Dedikasjon, engasjement og innovasjon står i hjertet av Eley filosofien. Resultatet er demonstrert gjennom de utallige medaljene som er vunnet og verdensrekordene som er satt med ammunisjon fra Eley gjennom tidene.

 

Finn den typen Eley ammunisjon som passer best for deg og ditt behov: 

 

Tenex:

Den mest presise patron gjennom tidene. Flatneseprosjektil gjennom intensive kvalitetskontroller- og tester i alle ledd av produksjonen. En konkurransepatron i verdensklasse.

 

Match:

Den andre mest presise patron gjennom tidene. Mange kaller Match for "annengrads" Tenex. Tilgjengelig i små partier og for testing i klubben og hos forhandlere.

 

Team:

Nesten like god som Match. 

 

Club:

Vår mest konkurransedyktige rundnesepatron i midtsjiktet. Svært godt egnet på klubb- og treningsnivå. Fungerer også godt i skiskyttervåpen.

 

Sport:

Patronen for den som starter med skyting. Rundneset med underlydshastighet og en overraskende god presisjon. En rimelig og god patron beregnet for trening hos klubber og lag. 

 

Tenex Biathlon: 

Toppammunisjonen blant skiskyttere. Utviklet gjennom omfattende forskning, og med de samme gode egenskapene som ordinær Tenex. Flatneseprosjektil som er spesialtilpasset skiskyttervåpen og kalde temperaturer. Belagt med et fett som tåler kulde.

 

Match Biathlon:

Hos Match Biathlon finner du det samme ikoniske flatneseprosjektilet vi kjenner igjen hos Tenex Biathlon, og de samme gode nøkkelfunksjonene som gjør Tenex til en patron i verdenstoppen.

 

Standard:

Rimelig og god treningspatron for deg som skyter .22LR. Selges i bulk pakker á 500 skudd.

Eley .22LR ammunisjon:

Copyright © Schou AS