eley edge!

Eley’s .22 Rimfire ammunisjon er valgt av vinnere og er kjent for sin suverene nøyaktighet. Kontinuerlig og grundig testing av høyt kvalifiserte teknikere har muliggjort ammunisjonen til å sette nye standarder i en blinkskyters verden.

Slik foregår en Edge test

 

En test av Edge starter med at skytteren tester 1-3 lotter av sin egen ammunisjon for å få etablert en referanse (det behøver ikke være Eley ammunisjon). Her skytes 10 skudd av hver lot. Deretter skytes det 10 skudd med hver av de 10 Edge lottene som er tilgjengelig. Når dette er gjort vurderes resultatene nøye, og normalt velges de 5 beste Edge lottene til runde 2.

 

I runde 2 skytes det ytterligere 2 x 10 skudd med de lottene man tar med seg videre. Dette gir et godt bilde av hvor bra våpenet er, og mulighet til å sammenligne egen ammunisjon med Eley Edge. 

 

Hvorfor Edge?

 

Eley Edge er lett gjenkjennelig med sin matt-svarte, oksiderte overflate. Denne avanserte og moderne patronen er vitenskapelig utviklet for å gi perfekt friksjon mellom hylse og kule når kula forlater hylsa. Dette gjør at presisjonen totalt blir bedre og skytteren får en fin opplevelse.

 

Edge er en del av konkurransesortimentet til Eley og innehar mange av de samme fordelaktige egenskapene som Eley Tenex. For mange er Edge et billigere og greit alternativ til trening og mindre konkurranser.

I samarbeid med Schou AS

Copyright © Schou AS